Stipendit – 2010

VUODEN 2010 STIPENDIAATIT

LVI-Naiset ry jakoi 11.5.2010 Vantaalla yhdistyshistoriansa ensimmäiset stipendit seuraaville LVI-alaa opiskeleville naisille: Johanna Peltoniemi, Koulutuskeskus Sedu Taija Perttunen, Vantaan Ammattiopisto Varia, Iida Päivömaa, Länsi-Rannikon Koulutus OyWinNova LVI-alan kaikkien koulutusasteiden oppilaitokset saivat ehdottaa tänä keväänä naisopiskelijoitaan LVI-Naiset ry -stipendin saajiksi. Mitään ennakkoon asetettuja valintakriteerejä ei ollut, mutta helmikuussa kaikkiin oppilaitoksiin osoitetussa kirjeessä korostettiin ehdokkaan erottuvan parhaiten paitsi ansioillaan myös sellaisin perusteluin ja esityksellä, joissa on käytetty luovuutta, älykkyyttä ja kekseliäisyyttä – siis kaikkia niitä taitoja, joita nainen LVI-alalla tarvitsee. Valitut stipendin saajat täyttävät tiukimmatkin kriteerit loistavasti. Perustelujen myötä yhdistyksen hallitukselle piirtyi kuva kolmesta nuoresta, mutta jämäkästä naisesta, joiden asenne, kehittymishalu ja taidot ovat kohdallaan. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s