Vuoden 2010 LVI-nainen

VUODEN 2010 LVI NAINEN ULLA NYBERG

Vuoden 2010 LVI-Naiseksi valittiin Ulla Nyberg. Valinta julkistettiin LVI-treffeillä Helsingin Messukeskuksessa 8. lokakuuta 2010. Ulla Nybergillä on 80-luvun alusta alkanut monipuolinen, pitkä ja ansiokas ura mm. sellaisissa yrityksissä kuin Huber, Vantaan Vesi ja Viemärilaitos, Ekono, Stratos Ilmastointi Oy, ABB Fläkt Oy ja Woods Puhallin. Hän on VVS Föreningen i Finland rf:n pitkäaikainen jäsen ja ollut myös sen hallituksen jäsen. Hän on alalla tunnettu, pidetty ja arvostettu ja hän on rakennusten savunhallintalaitteiden vaatimuksien SFS-standardisointityöryhmän jäsen sekä asiantuntija savunpoistopellit-työryhmässä. Koulutukseltaan hän on LVI-Insinööri, joka matematiikasta ja fysiikasta kiinnostuneena päätti valita LVI-alan kaupallisen alan sijaan, vaikka myöhemmin myyntitehtävätkin ovat osoittautuneet luonteelleen sopiviksi. Ulla itse kertoo nauttineensa kaikista LVI-työtehtävistään ja tekniikan hallitseminen on luonut aina uusia ja mielenkiintoisia haasteita myyntityöstä puhumattakaan. Ullan mielestä nainen LVI-alalla ei ole enää kummajainen, vaikka muistaakin 80-luvun työmaan valvontatehtävistä muutamia kinkkisiä kysymyksiä ja kommentteja, puhumattakaan yhdestä mieleenpainuvimmista puhelimessa: ” Ai, että tietoa saa nyt heti, minä kun jäin odottamaan parempaa ihmistä”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s