Stipendit – 2011

VUODEN 2011 STIPENDIAATIT

Vuonna 2011 stipendit saivatTiia Härkin, Pohjoisen Keski-Suomen oppimiskeskus, Äänekoski Elina Veiksola, Metropolia amk, Espoo Taina Rantalainen, Kouvolan seudun ammattiopisto, Kouvola. Oppilaitoksen ehdotuksia oli ilo lukea, niistä kuvastui paitsi nuorten naisten innokkuus alaan, myös opettajien ylpeys osaavista oppilaistaan. Ehdokkaista yhdistyksen hallitus valitsi kolme nuorta naista. Jokainen heistä on osoittanut olevansa hyvä oppilas. Heistä kuvastuu kehittymishalu, opittujen taitojen hallinta ja varsinkin yhteistyökyky. Yhdistys uskoo, että nämä nuoret naiset toimivat loistavana esimerkkinä kaikille LVI-alaa opiskeleville ja ennen kaikkea nuorille, ammatinvalintaa pohtiville naisille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s