Stipendit – 2012

VUODEN 2012 STIPENDIAATIT

Vuoden 2012 stipendit jaettiin seuraaville LVI-alaa opiskeleville naisille: Eerika Jansson, Oulun seudun ammattiopisto, Tuija Verho, Metropolia Ammattikorkeakoulu, Sofia Kivistö, Salon Ammattioppilaitos ja Alma Koivu, Mikkelin Ammattikorkeakoulu. Oppilaitosten ehdokkailta toivottiin, että ehdokkaan ansioiden lisäksi hänet esitellään luovasti, tavalla jolla hän erottuu muista. Valinta oli tänä vuonna yllättävän vaikea. Tämän vuoksi päätettiin myöntää neljä stipendiä, alkuperäisen kolmen sijaan. Stipendinsaajille yhteisiä ominaisuuksia ovat sosiaalisuus, rohkeus ja motivaatio opiskella LVI-alaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s