Vuoden 2014 LVI-nainen

HALTON OY:N TOIMITUSJOHTAJASTA TARJA TAKISTA VUODEN 2014 LVI–NAINEN

Vuoden 2014 LVI-­naiseksi on valittu Tarja Takki. Hän toimii hyvänä esimerkkinä siitä, miten pätevä nainen voi pärjätä miehisellä alalla. Tarja on toimitusjohtajana Halton Oy:ssä, joka on n. 500 ihmisen ja liikevaihdoltaan 70 miljoonan euron kokoinen suomalainen yritys. 

Tarja Takilla on vahva tekninen tausta ja syvällinen näkemys strategisesta liiketoiminnan vetämisestä. Tarjan diplomi-­insinöörin koulutus ja pitkä kokemus LVI-­alalta tekee hänestä alan asiantuntijan ja vahvan johtajan. Hän on johtanut Haltonin liiketoiminnan uuden strategian kehittämistä ja toimeenpanoa. Haltonin asiakaslähtöinen, maailmanlaajuinen segmenttikehitys laboratorioihin, sairaaloihin ja korkealuokkaisiin toimistorakennuksiin on Tarjan ja hänen tiiminsä käsialaa.

Ennen kaikkea Tarjan kiinnostus loppuasiakkaan tarpeista ja hyvinvoinnista ohjaa hänen strategista johtamistapaansa. Hän korostaa myös arvojen ja mission merkitystä. Haltonilla työntekijät saavat tekemisilleen merkityksellisyyttä muistaessaan, etteivät he vain myy tai tee ilmastointilaitteita vaan tuovat hyvinvointia ihmisille hyvän sisäilman myötä.

– Johtajana Tarja on asiantunteva ja asiakaslähtöinen tiimin vetäjä, joka antaa tilaa alaisilleen kehittää ja menestyä omilla vastuualueillaan. Hän kannustaa alaisiaan, ja ennen kaikkea naisjohtajia, nousemaan, kehittymään ja ottamaan suurempia vastuita Haltonilla ja koko LVI-alalla. Lyhyesti sanottuna Tarja on määrätietoinen, osaava ja muita kannustava johtaja. Hän on hyvä esimerkki siitä, miten naisjohtaja menestyy ja ansaitsee organisaation luottamuksen näinkin miesvaltaisella alalla, kertoo Heikki Rinne, Halton Groupin toimitusjohtaja.

Myös alaisiltaan Tarja Takki saa positiivista palautetta. Tarja Takki on innoittava ja positiivinen johtaja, joka on hyvin sitoutunut tiiminsä hyvinvointiin. Tarjalla on hyvä kombinaatio käytännönläheisyyttä ja inspiroivaa motivaattoria. Hän hakee muutoksia kuuntelemalla niin ulkoisia kuin sisäisiä asiakkaita ja on avoin uusille ideoille. Hän stimuloi alaisiaan kysymyksillä, ei antamalla valmiita vastauksia. Tarja on johtajana vaativa, mutta luottaa alaisiinsa ja antaa heille tilaa toimia.

Lisätietoja

LVI-­Naiset ry,  puheenjohtaja Maarika Maury
p. 050 590 0412

”LVI-Naiset ry on vuonna 2008 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on edistääLVI-alalla toimivien naisten ammatillista kehitystä, verkostoitumista ja naistennäkyvyyttä alalla. Lisäksi yhdistys pyrkii edistämään naisten kiinnostusta LVI-­alan opintoja kohtaan, huomioi ansioituneita LVI-alan naisopiskelijoita ja innostaa alan ammattilaisia jatkuvaan kehitykseen ja ammattitaidon ylläpitoon.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s