LVI-naiset kalenterissa 2015

Kuvaukset alkavat. Supinaa, hämmästelyä. Uusia ihmisiä. Meikkaus alkaa vuorotellen ja yksi toisena jälkeen kaunistuu silmissä. Pitkät tekoripset, tekokynnet, puuteria, papiljotit, tukan pöyhötykset hiuskiinnettä, ripsiväriä, huulipunaa. Jakkupukuja, urheiluasuja, minihameita, juhlapukuja.  Säärtä esiin.  Enemmän säärtä esiin. Tiukeita paitoja. Vähän peittävää. Korkokenkiä. Vaaleanpunaisia korkokenkiä. Piikkikorkoja. Kaikki niin kauniita.

Taustatyöt vaativat osansa: teeman suunnittelu, aforismien valinta, henkilövalinnnat. Valokuvaajan, kuvankäsittelijän, kalenteriasemoijan, painofirman valinta. Kuka haluaa millekin kuulle. Kuvien valinta. Ryhmäkuvien valinta. Fonttivalinnat. Piirroskuvat. Kompromisseja siitä, kuka on onnistunut parhaiten. Mainospaikkojen myynti. Kalentereiden myyntiä. Messumyyntiä.

Huumoria. Rohkeutta. Kaikki niin kauniita. Kärsivällinen kuvaaja. Kuvaamisen kuvaamista.

Naurua iloa kannustusta. Ystävyyttä. Kommunikaatiota. Verkostoitumista.

Sitä kaikkea on LVI naisten kalenterin teko.

Maarika Maury
LVI naisten puheenjohtaja

IMG_6927.JPG
IMG_6660.JPG
IMG_6374.JPG
IMG_6408.JPG
IMG_6310.JPG
IMG_6660.JPG
IMG_6760.JPG
IMG_7087.jpg
IMG_6290.jpg