Stipendit – 2013

VUODEN 2013 STIPENDIAATIT

Stipendin saajat erottuivat tänä vuonna muista hakijoista paitsi ansioillaan, myös luovuudella ja yhteistyöllä. Stipendin saivat tänä vuonna Ani Rasi Pohjoisen Keski-Suomen oppimiskeskuksesta sekä  Jenni Lahma ja Paula Veikkolainen Tampereen ammattikorkeakoulusta. Tänä vuonna toivottiin ehdokkaita osallistumaan naisten aseman vahvistamiseen LVI-alalla esittämällä omia ideoita siitä, miten saada enemmän naisopiskelijoita alalle ja pohtimaan miksi LVI-ala sopii naisille siinä missä miehillekin. Kriteerinä oli tehtävästä välittyvä luovuus ja kyky yhteistyöhön.  LVI-Naiset soveltavat jatkossa stipendiaattien antamia erinomaisia ideoita ja pyrkivät siten tuomaan LVI-alaa jälleen askeleen lähemmäs opiskelupaikkaa pohtiville nuorille naisille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s