Vuoden 2012 LVI-nainen

VUODEN 2012 LVI NAINEN IDA ERÄMAA

Vuoden 2012  LVI-Naiseksi valittiin LVI-insinööri Ida Erämaa. Valinta julkistettiin LVI-Treffeillä Helsingin Messukeskuksessa 12.10.2012. Savonlinnasta lähtöisin oleva Erämaa valmistui insinööriksi Mikkelin ammattikorkeakoulusta vuonna 2002. Erämaa työskentelee Pöyry Finland Oy:n vanhempana projektipäällikkönä, jonka tehtäviin kuuluvat suunnittelu, projektinjohto, ohjaus, työmaavalvonta ja rakennuttamiseen liittyvät tehtävät. Ensimmäistä kertaa palkittiin suunnittelun ammattilainen. Lvi-suunnittelijan tulee hallita valtava määrä tietoutta ja tätä ominaisuutta haluttiin tämän vuoden valinnassa korostaa. Erämaa on myös saanut paljon kehuja yhteistyökumppaneiltaan hyvästä yhteistyöstä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s